设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] [翻唱] The Game Of Love 原唱:SANTANA&Michelle Branch [复制链接]

激情
嗷嗷嗷....第一次翻唱啊!第一次给了仙来啊~
呵呵...请原谅16岁的Bonnie(可以叫我“芮酱”)在这里乱吼- -,

歌词附上:
The Game of love

Tell me just what you want me to be
One kiss and boom you're the only one for me
So please tell me why don't you come around no more
Cause right now I'm crying
Outside the door of your candy store

It just takes a little bit of this
A little bit of that
It started with a kiss
Now we're up to bat
A little bit of laughs
A little bit of pain
I'm telling you, my babe
It's all in the game of love

Whatever you make it to be
Sunshine set on this cold lonely sea
So please baby try and use me for what I'm good for
It ain't sayin' goodbye
That's knocking down the door of your candy store

It's all in this game of love
You roll me
Control me
Console me
Please hold me
You guide me
Divide me
Into what...

[Guitar solo]

It's all in this game of love
It's all in the game of love
Yeah, in the game of love
Roll me
Control me
Please hold me
(make me feel good, yeah)

各位多多海涵啊~
                                                      以上。
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
欢迎新人  :)
mm声音很成熟嘛~~
这首歌我很喜欢呢,不过难度也不小~~
感觉mm还可以再多熟悉下~~加油
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

激情
嗯呢嗯呢~
而且杂音很多啊...
我制作无能- -,

激情
声音不错,当然,可以听出来肺活量和气息还差点,
不知道是设备问题还是唱的问题,声音很闷,细节没出来,芮酱要放开~

我也很喜欢这首,呵呵~

激情
忘了说...没有设备- -,
就是在电脑上下了个软件....
麦克风也没,就对着笔记本的发声出唱的....
原谅我- -,
而且我们那栋楼隔音太差...(地上人说话我在6楼都听得清楚- -,)
没办法~~
不过第一次翻唱很兴奋啊~

激情
来支持芮酱的歌哦 好小的年纪啊 声音很棒 有点小性感哦

我家这边也是隔音很差 所以录歌后经常得罪邻居的 呵呵

激情
6# _sea_
小性感?!
呃...总觉得性感就是坏坏的- -,
不瞒您说,的确有人说我坏,还不只一个(而且全部都是男的- -,)
汗死..为嘛用“坏”来形容我~- -|||

sea姐姐很棒的~
下次发布新翻唱要告诉我哦!

激情
还不错的!唱得比我好哦!呵呵!继续加油!

激情
LZmm好小啊~~~~~~

激情
跟MB不同的风格,有点NORAH JONES的慵懒,跟这首歌的激情不太搭,建议楼主试下JAZZ风格的歌,应该更有感觉.歌曲后半部分唱得有点泄气