设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Say You Say Me - Lionel Richie [复制链接]

有德尊者

拉拉拉拉

激情
区别于现有伴奏,无主旋律,音质好,国外出品保证质量
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

崂山道士

仙来黑帮 方片钩子

激情
随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了4两黄金。
[center](Chorus:)
Say you, say me; say it for always
That's the way it should be
Say you, say me; say it together
Naturally

I had a dream I had an awesome dream
People in the park playing games in the dark
And what they played was a masquerade
And from behind of walls of doubt a voice was crying out

Say you, say me... (Chorus)

As we go down life's lonesome highway
Seems the hardest thing to do is to find a friend or two
A helping hand - Some one who understands
That when you feel you've lost your way
You've got some one there to say "I'll show you"

(Chorus)

So you think you know the answers - Oh no
'Couse the whole world has got you dancing
That's right - I'm telling you
It's time to start believing - Oh yes
Believing who you are: You are a shining star

(Chorus)
[/center]

桃源狐仙

光芒万丈

激情
汗,有点贵,,,不过确实和别的不同。值

激情
是啊,贵哦,虽然心在流血,但还是忍不住要买,谢谢楼主分享、

激情
版主,这个伴奏我买了听整首是时候,进节奏那里的速度根本就不行嘛,哪里是什么原版,比进唱的速度还慢,怎么搞的嘛,“10”金币哦,你有没有听过啊,

lailaihu 该用户已被删除
我想要这个伴奏啊。我要有钱

我也想要啊。我要攒钱了

我也想要啊。我要攒钱了

我也想要啊。我要攒钱了

一首好听的歌曲 我要要