设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] I'm From The Country - Tracy Byrd(含和声) [复制链接]

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了3两黄金。

超经典 超级好听的一首  乡村歌曲!!! 喜欢乡村歌曲的朋友千万别错过!!!
MP3下载地址!::http://www.countrychina.com/soc/ ... drke/tracy_byrd_-_i`m_from_the_country.wma

Way back up in the country, back in the hills
Down in the hollers where the folks are real
Livin’ with the grizzlies and the old wildcats
Sawed off shotguns and coonskin caps
That’s where I’m from and I’m proud to say
I’m from the country and I like it that way

Everybody knows everybody, everybody calls you friend
You don’t need an invitation, kick off your shoes and come on in
Yeah, we know how to work and we know how to play
We’re from the country and we like it that way

All day long we work in the fields
Then bring it on home to a home cooked meal
We love ya like Sunday, treat ya like Saturday night
When the bed gets full we can sleep in the hay
We’re from the country and we like it that way

Everybody knows everybody, everybody calls you friend
You don’t need an invitation, kick off your shoes and come on in
Yeah, we know how to work and we know how to play

回到乡村,回到山坡
听到呼喊,乡亲如此真实
与老野猫和呜咽声共处
放下猎枪,脱掉皮帽
我来自这里 我很骄傲
我来自乡村 我喜欢这感觉

人们互相熟识 人人都是朋友
不需邀请 脱鞋进屋
我们懂得如何工作
我们懂得如何享乐
窝来自乡村 我喜欢这感觉

白天我们在田里劳作
带回收获做出美味
象周日一般 我们热爱
如周六的夜晚 我们款待
床上睡满可以睡干草堆

不需邀请 脱鞋进屋

不需邀请 脱鞋进屋
我们懂得如何工作
我们懂得如何享乐

[ Last edited by 哭哭吧! on 2005-9-27 at 06:33 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
哦~~~~~~
有和声就牛B多了~!!

激情
是很好的音乐啊
我觉得拿上来就该是好伴奏的

激情
非常好的伴奏,还有和砷和大人,更是锦上添花呀!
楼主再接再厉哦!

swai-dire 该用户已被删除
楼主再接再厉哦!
楼主再接再厉哦!
楼主再接再厉哦!

真的很好 就是缺钱钱真的很好 就是缺钱钱真的很好 就是缺钱钱真的很好 就是缺钱钱

很好 就是缺钱钱真的很好 就是缺钱钱真的很好 就是缺钱钱真的很好 就是缺钱钱

好东西好东西好东西好东西好东西好东西好东西好东西好东西好东西

激情
楼主的伴奏做的非常棒,喜欢有合声的这种。支持!

激情
太好了,有合声的伴奏唱起来舒服多了!多谢!