设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] New Divide - Linkin Park ( 此版为官方cd中128kbpInstrumental ) [复制链接]

激情

New Divide - Linkin Park

NEw Divide
新的分歧

I remembered black skies / the lightning all around me
记得那些黑色的天空 闪电将我围绕
I remembered each flash / as time began to blur
记得当每次闪光掠过 时间开始模糊
Like a startling sign / that fate had finally found me
一切像即将开始的暗示一般
命运终于开始眷顾我

And your voice was all I heard
而我唯一能够听到的是你的声音
That I get what I deserve
我已经得到了我该得的一切
So give me reason / to prove me wrong / to wash this memory clean
给我一个理由,证明我将一切记忆抹去的错误
Let the floods cross the distance in your eyes
就让洪水穿越你眼中的距离
Give me reason / to fill this hole / connect the space between
给我一个理由,找到连接空间之间的隧道
Let it be enough to reach the truth that lies
让它能够到达事实的真相
Across this new divide
让谎言穿越新的分歧

There was nothing in sight / but memories left abandoned
没有一点叹息,只剩下我遗弃的记忆
There was nowhere to hide / the ashes fell like snow
无处可躲,灰烬如雪花般飘落
And the ground caved in / between where we were standing
我们之间脚下的土地开始陷落

And your voice was all I heard
So give me reason / to prove me wrong / to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes

In every loss / in every lie
每次迷失 每次谎言
In every truth that you'd deny
每个你否认的事实
And each regret / and each goodbye
每次后悔 每个分歧
was a mistake to great to hide
都是巧妙隐藏的错误

Give me reason / to fill this hole / connect the space between
给我一个理由,找到连接空间之间的隧道
Let it be enough to reach the truth that lies
让它能够到达事实的真相
Across this new divide
让谎言穿越新的分歧

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
顶!!就等它了,谢谢lz, 伴奏质量很高啊,回头去录音室录一下。

激情
怎么了 我给了钱下不了 火都来了

激情
另有无损的FLAC 要的PM我·

激情
好东西啊。。。泪流满面了。。。

激情
1# BAOZI521

mei qian

激情
怎么这么贵的啊 啊 没办法 没金币··

天外飞仙

船长的朋友

激情
hao dong dong ~~~~~~~~~~~`

桃源狐仙

只是爱唱...

激情