设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] moon river经典-xiao康~ [复制链接]

桃源狐仙

xiao.k

激情
好久没发英文歌啦~~

Moon river wider than a mile
I'm crossin' you in style some day
Old dream maker, you heartberaker
Wherever you're going I'm goin' your way

Two drifters off to see the world
There's such a lot of world to see
We're after the same rainbows end
Waiting round the bend
My Huckleberry friend, Moon river
And me

Two drifters off to see the world
There's such a lot of world to see
We're after the same rainbows end
Waiting round the bend
My Huckleberry friend, Moon river
And me
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

李康

桃源狐仙

xiao.k

激情
自己当沙发啦~嘎嘎!

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

经典中的经典歌曲啊。。。一下子 感觉超级怀旧~~楼主的 唱腔也很怀旧。。。不错啊。。支持你~~~

激情
好喜欢这歌啊楼主!呵呵!

激情
这种歌感觉挺考验肺活量的 一口气到底还得能顶得住~~
LZ唱得不错 气息能再长点就更好了~~
支持

激情
哈哈,小康声音还是那么舒服哦~~
这首歌虽然旋律舒缓,但要唱好还真是不容易呢~~
同意Damian的看法,如果气息能更足点一定更棒~~
支持起来  :)
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.