设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[无和声原版伴奏] I See You - Leona Lewis ( Avatar Movie ) [复制链接]

激情

贡献勋章 勤奋勋章

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
这么快?!
好像是自制的?

激情
自制的??
不过做得蛮好的
等原版

激情
蛮好听的,但好像是自制的吧?
支持下楼主!!

激情
这个应该不是原版伴奏吧? 这么快?? 而且音质稍微有些粗糙, 并且也是跟那个钢琴版一样, 把音符都弹出来啦~ 但是就算自制的也很牛叉了!~~ 赞一个.

激情
Walking through a dream
I see you
My light in darkness breathing hope of new life
Now I live through you and you through me
Enchanting
I pray in my heart that this dream never ends

穿越梦境
我看见了你
如黑暗之中的光芒 闪烁新生命的希望
而今 你我水乳交融 不分彼此
我已沉醉
真心祈祷 美梦永不再醒

I see me through your eyes
Living through life flying high
Your life shines the way into paradise
So I offer my life as a sacrifice
I live through your love

在你的眼中 我看到我自己
人生 从此高飞
你生命的光芒 照亮天堂之路
我愿献祭我的所有
生命因你的爱而存在

You teach me how to see
All that’s beautiful
My senses touch your word I never pictured
Now I give my hope to you
I surrender
I pray in my heart that this world never ends

你教我去观察
天地万物的美丽
让我感觉 你那些无法描述的人生体验
我将全部的希望交给你
我已臣服
真心祈祷 世界永不消亡

Living through life flying high
Your love shines the way into paradise
So I offer my life
I offer my love, for you

人生 从此高飞
你爱的光芒 照亮天堂之路
奉献我的生命
奉献我的爱 为你

When my heart was never open
(and my spirit never free)
To the world that you have shown me
But my eyes could not division
All the colours of love and of life ever more
Evermore

我从未开启的心扉
(从未自由的灵魂)
是你为我 展示这新世界
但我的肉眼 无法分辨
所有爱的颜色 生命的多彩 缤纷斑斓
纷繁芜杂

(I see me through your eyes)
(Living through life flying high)
Flying high
Your love shines the way into paradise
So I offer my life as a sacrifice
And live through your love
And live through your life
I see you
I see you

人生 从此高飞
你爱的光芒 照亮天堂之路
我愿献祭我的所有
生命 因你的爱而存在
因你而存在
我看见了你
我看见了你