设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Valentine - Kina Grannis 我还以为今天是七夕=。= [复制链接]

激情

七夕我们这些单身要做些什么?
答:组团把电影院座位都隔开 ! ! ! ! ! !

------------------我是羞涩的昏割线-------------------

Valentine - Kina Grannis

Love, it's a special day
We should celebrate and appreciate
That you and me found something pretty neat
And I know some say this day is arbitrary
But it's a good excuse, put our love to use
Baby, I know what to do
Baby, I...
I will love you
I'll love you, I'll love you

Love, I don't need those things
I don't need no ring
I don't need anything
But you with me
'Cause in your company
I feel happy, oh so happy and complete

But it's a good excuse, put our love to use
Baby, I know what to do
Baby, I...
I will love you
I'll love you, I'll love you

Yeah, it's a good excuse,
put our love to use Baby,
I know what to do
Baby,I...
I will love you I'll love you,
I'll love you

So won't you be my honey bee
Giving me kisses all the time Be mine,
be my Valentine

So won't you be my honey bee
Giving sweet kisses all the time Be mine,
Oh~~~
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
节奏和气息没掌握好,而且发音很有问题,不过还是赞一个

天外飞仙

自由神

激情
LZ姑娘我爱你的头像-0-|||七夕就快来了..

于是歌儿腔调再欢快些就更美好了撒XD~~

激情
哈哈我也爱这个头像哈哈~
MM唱的也很好呀
晚上听的感觉更好
很懒散的感觉嘿嘿

激情
回复 2# weizaiv

谢谢沙发小姐~如果是位先生您可千万别怪我~因为小姐只敲7下键盘~
我这人不太懂音乐,所以时而不靠谱,时而不着调。您见谅哈~~~

激情
回复 3# 唐棠初

啊~TC姐姐~~~欢迎欢迎~~~我鼻孔比你大吧!hiahiahia~~~
谢谢姐姐的点评~以后会注意嗒~

激情
回复 4# Cathy2010

谢谢这位童鞋~~~
话说您真相了,我是大早上哼哼的所以确实懒懒散散的~嘿嘿……^.^

激情
无论怎么样,都支持一下!~!

激情
回复 5# 沈先生的蜜球

啥意思,我男的

天外飞仙

希澈大魔王

激情
踹一脚。二X你这歌儿入我心了。。我还念着那德国小伙儿呢= =