设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[飙歌] Home - Jim Reeves [复制链接]

激情

Well, I've been a traveler most of my life
Never took a home, never took a wife
Ran away young and decided to roam
Wanna see my mama and my daddy back home

Home, where the river runs cold
The water tastes good, the winters ain't cold
Home, where the trees grow tall
The home fires burn, the whippoorwills call

I remember stories that my daddy used to tell
My eyes would get big, and his chest really swell
I could sit for hours and listen with glee
As he'd tell of how he lived when he's a boy like me

Well, mama dear, mama do you still love your boy
After all my roamin' can I still bring you joy
Mom sent a letter, got it not long ago
She said "come home, I'm missin' you so
几乎终生在外面飘泊
四处为家,孑然一身
年少离家去流浪
盼望回来见爹娘

故乡的江水晶莹冰凉
水质清甜, 四季如春
故乡的树木高大苍葱
炉火暖暖, 夜鹰嘤嘤

我记得爹爹讲过的故事
我瞪大眼睛依偎着他的厚实胸膛
数小时的静坐聆听给我欢乐无垠
父亲讲述他年青时象我那么大的往事

慈爱的母亲, 您是否依旧关爱您的儿子
游子的我是否让您再展欢颜
不久前收到母亲写给我一封信
她对我说回家吧, 我多么挂念你
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
这歌曲真好玩 希望放更多感情进去

激情
这歌曲真好玩 希望放更多感情进去
mandonggua 发表于 2010-9-13 22:17

这的确是我的大问题,我朗诵也不好意思饱含感情,觉得做作。

激情
我也觉得很多朗诵诗的感情很做作 不过唱歌可以自然很多~~

激情
楼主声音惊了