设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] against all odds (take a look at me now)翻唱 ZORRO哥 [复制链接]

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

AGAINST ALL ODDS
How can I just let U walk away ? 我怎能让你离开?
Just let U leave without a trace. 让你消失得无影无踪
When I stand here taking every breath with U,ooh! 当我站在这儿和你一起呼吸的时候。
U're the only one. 你是唯一一个。
Who really knew me at all. 真正了解我的人!
How can U just walk away from me ? 你怎能就这样离开我?
When all I can do is watch U leave. 我只能无奈的看着你走。
'Cos we've shared the laughter & the pain. 因为我们曾一起同甘共苦。
And even shared the tears. 甚至那泪水也一起分享。
U're the only one who really knew me at all. 你是唯一真正懂我的人 !
So take a look at me now ! 所以现在再看我一眼吧 !
'Cos there's just an empty space. 这儿只剩下空洞的一片
And there's nothing left here 2 remind me. 现在再也没什么值得我回忆。
Just the memory of Ur face. 除了你的面容!
Take a look at me now. 现在看我一眼吧 !
'Cos there's just an empty space. 这儿只剩下空洞的一片
And U coming back 2 me. 你会回到我身边吧?
Is against all odds & that's what I've got 2 face. 尽管我必须要面对重重困难。
I wish I could just make U turn around. 我希望我能使你转过身来
Turn around & see me cry. 转过身来看到我在哭泣。
There's so much I need 2 say 2 U. 我有太多的话要对你说。
So many reasons why. 太多的理由。
U're the only one who really knew me at all. 你是唯一真正懂我的人 !
So take a look at me now ! 所以现在再看我一眼吧 !
And there's nothing left here 2 remind me. 现在再也没什么值得我回忆。
Just the memory of Ur face. 除了你的面容!
But 2 wait 4 U. 我在等你回来。
Well that's all I can do & that's what I've got 2 face. 这我所能做的和必须面对的。
Take a look at me now. 现在看我一眼吧 !
'Cos I'll still be standing here. 因为我还站在这里等你。
And U coming back 2 me is against all odds. 尽管困难重重,你会回到我身边。
That's the chance I've got 2 take,oh ! 这是个机会我必须抓住。
Oho,just take a look at me now. 哦,就再看我一眼吧 !
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
@左罗Zorro  新浪微博集成声卡党  之  左罗哥  

激情
wow!!! 好厉害啊!!!支持支持!好高音啊!!!

zorro66  谢谢 您的 收听 和 支持了。。  详情 回复 发表于 2013-8-29 23:37:35

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

klxqjacky 发表于 2013-8-29 15:25
wow!!! 好厉害啊!!!支持支持!好高音啊!!!

谢谢 您的 收听 和 支持了。。

激情
还不错哦·~支持~~

激情
真是很好的伴奏呢 哈哈

崂山道士

芋头是魔鬼~吼吼~

激情
厉害哈 好喜欢这歌的 造孽的我都吼不上去这歌

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

打捞下  谢谢楼上诸位点评

激情
楼主厉害啊,唱的真不错,赞一个

激情
升调了吗??一开始就好高。。厉害!@!!

zorro66  原本是 女生 mariha carey的。我升了4个key 唱男声 不然更没法唱,谢谢您的收听  详情 回复 发表于 2015-8-30 23:18:08

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

韩小露 发表于 2015-8-27 20:41
升调了吗??一开始就好高。。厉害!@!!

原本是 女生 mariha carey的。我升了4个key 唱男声  不然更没法唱,谢谢您的收听