设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Barry Manilow---Can't smile without you我也来老派一把 [复制链接]

激情
唱摇滚的我第一次唱这样的歌,不知道为什么就是喜欢这歌!
唱起来好不一样的感觉,哈哈哈哈
You know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile without you

You came along just like a song
And brighten my day
Who would of believed that you where part of a dream
Now it all seems light years away

And now you know I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel sad when your sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile

Now some people say happiness takes so very long to find
Well, I'm finding it hard leaving your love behind me

And you see I can't smile without you
You see I feel glad when you're glad
I feel sad when you're sad
I just can't smile without you

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
为啥没人回?为啥没人回?为啥没人回?为啥没人回?

激情
赞!这歌很经典啊,很难想象楼主唱摇滚的,我听着很有原唱风范(声音和演唱风格就像那个年代的)

魃斗妖  谢谢!谢谢!或许我不该唱摇滚,哈哈哈  详情 回复 发表于 2014-2-18 14:55:14

激情
娴情 发表于 2014-2-18 09:40
赞!这歌很经典啊,很难想象楼主唱摇滚的,我听着很有原唱风范(声音和演唱风格就像那个年代的)

谢谢!谢谢!或许我不该唱摇滚,哈哈哈

桃源狐仙

咸蛋超人

激情
唱的不错,伴奏也不错~哈哈。支持一下。

崂山道士

范思哲

激情
不错呀,支持哦,周末。。

普通VIP

逍遥派右护法

激情
感觉来到莫斯科郊外的一个GAY吧,一个优点发福的但是曾经很帅的俄罗斯叔叔,身穿70年代猫王服装,唱这歌歌。太棒了,我要是在场一定给小费!

魃斗妖  我倒!请问您这个感觉从何而来?如此无法接受的描述  详情 回复 发表于 2014-4-5 03:40:31

激情
djpanda 发表于 2014-4-3 19:33
感觉来到莫斯科郊外的一个GAY吧,一个优点发福的但是曾经很帅的俄罗斯叔叔,身穿70年代猫王服装,唱这歌歌。 ...

我倒!请问您这个感觉从何而来?如此无法接受的描述

djpanda  选歌 音色 发音 都有这种感觉 哈哈 嘿嘿~~  详情 回复 发表于 2014-4-6 23:23:47

激情
相当相当有味道 。。。。。。。。。。。。。

普通VIP

逍遥派右护法

激情
魃斗妖 发表于 2014-4-5 03:40
我倒!请问您这个感觉从何而来?如此无法接受的描述

选歌  音色  发音 都有这种感觉 哈哈  嘿嘿~~