设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] That I Would Be Good - Alanis Morissette [复制链接]

激情
That I would be good even if I did nothing
That I would be good even if I got the thumbs down
That I would be good if I got and stayed sick
That I would be good even if I gained ten pounds

That I would be fine even if I went bankrupt
That I would be good if I lost my hair and my youth
That I would be great if I was no longer queen
That I would be grand if I was not all knowing

That I would be loved even when I numb myself
That I would be good even when I am overwhelmed
That I would be loved even when I was fuming
That I would be good even if I was clingy

That I would be good even if I lost sanity
That I would be good
Whether with or without you

[ Last edited by michelletian on 2006-4-11 at 08:39 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

伊甸园EVE 该用户已被删除
这是什么时候的歌了啊```

激情
随着一声『玉皇大帝到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

很喜欢这首音乐。谢谢楼主免费分享。
一开始听到的是孙燕姿的翻唱。觉得超级好~
在次感谢

激情
经典的歌,支持楼主,顶一个~!

崂山道士

午夜的精灵

激情
谢谢楼主分享,经典。。。

激情
太喜欢了
太感谢了

激情
经典的歌,支持楼主,顶一个~!

simon167 该用户已被删除
太喜欢了
太感谢了

jiangzn 该用户已被删除
我还是头次听这首歌,还不错!我喜欢,支持搂主了!wzwM_image

激情
谢谢了斑竹  我还是头次听这首歌,还不错的啊
感谢你啊 呵呵
希望有更好东西来给我们