设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Save The Best For Last - Vanessa Williams [复制链接]

有德尊者

E-GROUP OP

激情

超级版主勋章

Sometimes the snow comes down in june
sometimes the sun goes 'round the moon
I see the passion in your eyes
sometimes It's all a big surprise
'cause there was a time when all I did was wish
you'd tell me this was love
It's not the way I hoped or how I planned
but some how it's enough
and now we're standing face to face
Isn't this world a crazy place
just when I thought our chance had passed
you go and save the best for last

all of the nights you came to me
when some silly girl had set you free
you wondered how you'd make it through
I wondered what was wrong with you
'cause how could you give your love to someone else
and share your dreams with me
sometimes the very thing your looking for
is the one thing you can't see
but now we're standing face to face
Isn't this world a crazy place
just when I thought our chance had passed
you'd go and save the best for last

sometimes the very thing you're looking for
is the one thing you can't see
sometimes the snow comes down in june
sometimes the sun goes 'round the moon
you'd go and save the best for last
you went and saved the best for last

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

[IMG]http://images.blogcn.com/2006/7/4/10/moonedge,20060704181624.jpg[/IMG]
shakingworld 该用户已被删除
找了很久了,。。。谢谢!!!

激情

我学会了且下载成功了。万分感谢

moonedge
我不知道该如何感谢你。非常愿意能认识你。
这里会是我今后最常来的地方。

激情

这首难度不高但是非常打动人的歌曲

我第一次听到这首歌曲是在1993年的10月,当时Vanessa Williams以模特的身份演唱的这首歌曲很快登上了排行榜首,为此招来很多否定的声音,认为她没有音乐天分。那时大家的心态可能都有些苛刻吧。不过,在娱乐圈里,要想得到认可不是件容易的事情。

激情

一个翻译还好的中文歌词版本

这个版本翻译的不错,给大家看看了。

六月有时会下雪
太阳有时会绕着月亮运转
我看到你眼中的热情
有时那让人大感意外

因为曾有一段时间,我不断祈求
你会告诉我这就是爱
那不是我预期或计划的方式
但那已经够了

此刻,我们面对面站着
世界真是疯狂
就在我以为我俩的机会已杳
你却将最好的留在最后

你来到我身边的所有夜晚
当那些傻女孩让你自由
你怀疑自己是怎么办到的
我也想知道究竟是怎么回事

因为,你怎能把爱给了别人
又和我一起分享梦想
有时你寻觅的特别事物
往往是你视而不见
有时你寻觅的特别事物
往往是你视而不见

六月有时会下雪
太阳有时会绕着月亮运转
就在我以为我俩的机会已杳
你却将最好的留在最后

激情

好像喜欢这歌的人不多

其实是很好听的一首歌,怎么好像没有什么回复。

激情

压缩有点问题

我仔细听了,乐曲中有几处出现问题了,可能是压缩的问题,不知道楼主是否原意重新压缩一遍呢?谢谢

激情

我怎么上传不上去呢

我今天有时间自己把这首歌有瑕疵的地方修补好了,但是上传没有成功。发现这里竟然无人问津,实在无聊啊。

崂山道士

仙来黑帮 方片钩子

激情
移动到欧美女歌伴奏下载区了!

Celine.Dion 该用户已被删除
同志们能不能多发点儿格莱美获奖作品歌曲伴奏!