设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Sealed With Kiss - Bryan Hyland & Albert West (以吻封缄) [复制链接]

激情
随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了19两黄金。

Though we gotta say goodbye
For the summer
Darling I promised you this,
I'll send you all my love,
Every day in a letter,
Sealed with a kiss.
Guess it's gonna be
A cold lonely summer.
But I'll fiil the emptiness
I'll send you all my dreams
Every day in a letter,
Sealed with a kiss.

I'll see you in the sunlight.
I'll hear your voice everywhere.
I'll run to tenderly hold You.
But darling you won't be there.
I don't wanna say goodbye
For the summer.
Knowing the love we'll miss.
So let us make a pledge
To meet in September.
And sealed it with a kiss.

I don't wanna say goodbye
For the summer.
Knowing the love we'll miss.
So let us make a pledge
To meet in September.

[ Last edited by moonedge on 2004-12-15 at 12:34 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

大丈夫行走天下,愿结四方好友,共创美好未来。

天外飞仙

★MP·T★Kevin

激情
我见过很多版本是女声版的,这个是原版的吗?

妖の妖 该用户已被删除
要了吧..只要是女声的...管他啥MIDI版不MIDI的..唉..

激情
这首歌是荣获了1940年第13届奥斯卡最佳影片、最佳摄影两项奖的电影《蝴蝶梦》的主题歌。歌词大意如下:

虽然我们在这个夏天必须说再见,但是亲爱的,我答应你,我会每天给你写一封信,捎上我全部的爱意,以吻封缄。

也许对我来说这将是个寒冷,而孤独的夏天,我的一颗心也将被寂寞和空虚所填满。那么,就让我在每天给你的信中附上我所有的梦,以吻封缄。

高速俯冲 该用户已被删除
神通广大的楼主 我赞美你

激情
谢谢,我的一个朋友正想要

激情
每次想唱这个歌曲 就是找不见伴奏音乐 谢谢了 而且这么便宜 真的是好呀

激情
已经下了 而且听的还可以 不过好象只能用来伴奏 用来欣赏音乐好象效果就要差一点了 呵呵 这里就是伴奏下载网吗 谢谢了

激情
都是在那里找得呀``东西都很好呀`````可以交流一下嘛``

激情

下载不了啊

是不是页面有问题啊?我怎么就下不下来呢?!