设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Country Roads - Hermes House Band ( 现场版本2) [复制链接]

激情

勤奋勋章

听过DJ打的都知道这是另一个版本,真正的原版!所以价钱上就贵点啦,请大家仔细比对,希望加精!!!!

Almost heaven, West Virginia,
Blue Ridge Mountains, Shenandoah River.
Life is old there, older than the trees,
younger than the mountains, growin' like a breeze.

Refrain:
Country Roads, take me home to the place I belong :
West Virginia, mountain momma, Take me home, Country Roads.

All my mem'ries gather 'round her,
miner's lady, stranger to blue water.
Dark and dusty, painted on the sky,
misty taste of moonshibe, teardrop in my eye.

Refrain
Country Roads...(2x)

I hear her voice, in the mornin' hour she calls me,
the radio reminds me of my home far away,
and drivin' down the road I get a feelin'
that I should have been home yesterday, yesterday.

Refrain
Country Roads...(2x)
Nanana
Nanana
Nanana
Nanana
West Virginia, mountain momma, Take me home, Country Roads
Nanana
Nanana
Nanana
Nanana
West Virginia, mountain momma, Take me home, Country Roads

Take me home, Country Roads (2x)
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
爱笑小容 + 200 继续努力

总评分: 金币 + 200   查看全部评分

激情
沙发啊······
够经典啊····

激情

勤奋勋章

2# 兜兜想念 呵呵。。。谢谢

激情
我真的爱死你了  哈哈  感谢哦

激情
好伴奏  就是有点贵·

激情

勤奋勋章

说废话的请不要顶贴。。。。。谢谢!有一句话说得好,便宜有好货吗?

激情
怎么听着 里面有点乱··

激情
哈哈哈哈哈哈。。。。再次找到了好版本!真的和DJ版本一样。。。。楼主啊我要把你的伴奏下完。。。。哈哈哈哈

激情
就是它,我找了好长时间了。
谢谢楼主。我不知道该怎么感谢你。真的。
因为我在其他地方看到的,都是收费的。
谢谢你。

浪不虚明 该用户已被删除
       拿走啦。。。(*^__^*) 嘻嘻……