设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] I Will Be - 我也买声卡了,听听效果如何 [复制链接]

激情

因为好久不录音了
有一年多了
好多效果都不记得怎么做了......
大家多多支持吧

There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do
to make you see
What you mean to me
All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye
and now I know
How far you'd go
I know I let you down
But it's not like that now
This time I'll never let you go
I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart
All my life,
I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay
I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly
You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe,
cause you're here with me
And if I let you down
I'll turn it all around
Cause I would never let you go
I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart
All my life,
I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay
Cause without you I cant sleep
I'm not gonna ever,
ever let you leave
You're all I've got,
you're all I want
And without you
I don't know what I'd do
I can never,
ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
恭喜LZ鸟枪换炮~~
感觉干声应该没做什么特别多的处理吧? 质量不错~
偶尔几处过载
整体挺舒服的

激情
看来我也要准备买声卡了

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

效果不错啊。。。冒昧问下 楼主选用了什么 型号的 声卡啊 推荐下~~

桃源狐仙

破嗓跳大神

激情
声卡是一方面,也听得出来楼主唱得很好。
唱功也很重要呢。但是高潮有点挤哦。
期待楼主的这种技巧和声音去试试run吧,哈哈

激情
效果不错啊。。。冒昧问下 楼主选用了什么 型号的 声卡啊 推荐下~~
zorro66 发表于 2009-9-14 23:29

创新5.1 0600 live!

激情
声卡是一方面,也听得出来楼主唱得很好。
唱功也很重要呢。但是高潮有点挤哦。
期待楼主的这种技巧和声音去试试run吧,哈哈
156782763 发表于 2009-9-14 23:38

RUN这歌超好听的
最近就不知道有没有时间录了

激情
就是有点过载,干声再处理一下,伴奏还有待提高
不然绝对是个精品

激情
现在我人在澳洲,都不能录音了,大家多多支持我这歌吧~

激情
唱的leona lewis的版本 个人还是比较倾向avril的版本
不过楼主唱的还是不错的 那么高的音都上去了 颤音也很好 就是音效还差了一点点 大概没有怎么后期制作过把