设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[有和声原版伴奏] Can't Take My Eyes Off You - Joanna 王若琳 (終於有這個版本啦)   [复制链接]

激情

Can't Take My Eyes Off You

You're just too good to be true.
你好得让人难以置信

Can't take my eyes off you.
不能不看你(意思是总想看着你)

You'd be like heaven to touch.
你就像天堂一样难以触及

I wanna hold you so much.
我多想抱着你.

At long last love has arrived.
终于有了爱。

And I thank God I'm alive.
感谢上苍让我活着.

You're just too good to be true.
你好得让你难以置信.

不能不看着你

Pardon the way that I stare.
请原谅我看你的眼神。

There's nothing else to compare.
无与伦比

The thought of you leaves me weak.
想到你我就感到脆弱.

There are no words left to speak.
无语表达.

But if you feel like I feel.
若你和我一样感觉。

then let me know that it's real.
就告诉我这是真的

你好得让人难以置信
不能不看着你

I love you baby, and if it's quite all right,
宝贝,我爱你,如果可以的话.

I need you baby to warm my lonely night.
我需要宝贝温暖我孤寂的夜.

I love you baby.
我爱你,宝贝。

Trust in me when I say:
我这么说请你相信:

I love you baby, don't let me down, I pray.
我爱你,宝贝,我祈求别让我难过。

I love you baby, now that I found you. Stay.
我爱你,宝贝,我找到了你.留下来吧.

And let me love you, baby. Let me love you ...
让我爱你吧,宝贝,让我爱你...

你好得让人难以置信.

不能不看着你.

You'd be like heaven to touch.
你就像天堂一样难以触及.

I wanna hold you so much.
我多想抱着你

At long last love has arrived.
终于有了爱。

And I thank God I'm alive.
感谢上苍让我活着。

不能不看着你.

I love you baby, and if it's quite allright,

I need you baby to warm the lonely night.
我需要宝贝温暖我孤寂的夜.

I love you baby.
宝贝,我爱你,
Trust in me when I say:
我这么说请你相信:
I love you baby, don't let me down, I pray.
我爱你,宝贝,我祈求别让我难过。
I love you baby, now that I found you. Stay.
我爱你,宝贝,我找到了你.留下来吧.
And let me love you, baby. Let me love you ...
让我爱你吧,宝贝,让我爱你...

I love you baby, and if it's quite allright,
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

IM WHAT I AM!!~

激情
支持一下~~不过我下不到哦~

激情
喜欢这个版本,谢谢楼主。。。

激情
喜欢王若琳版本的哦!支持!

激情
这个太厉害了,必须顶一下!!!!

激情
很快就被我发现了!算新年礼物了!!!!!!谢谢!

激情
伴奏不错!可惜钱不够,攒够了多!

激情
终于出来啦··王若琳声音真好听··

激情
要了。换种感觉。。支持!

激情
这个歌真是经典!这个版本也还不错!