设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] A LOVE THAT WILL LAST -- 经典JAZZ!! [复制链接]

桃源狐仙

Sarah-xieshulei

激情

求后期~~!!

A Love That Will Last - RENEE OLSTEAD
I want a little something more我想要更多的东西
Don't want the middle or the one before不在想要那些中档的或以前的
I don't desire a complicated past我不渴求一个复杂的过去
I want a love that will last我想要的是一份可以持久的爱

Say that you love告诉我你爱
Say im the one告诉我我就是那一个
Don't kiss and hug me and then try to run不要吻了我、拥抱我又想跑开
I don't do drama我不想演剧本My tears don't fall fast我的眼泪不会掉得那么快
I want a love that will last我想要一份持久的爱

I don't want a just a memory我不想只要一份记忆
Gives me forever给我永久
Don't even think about saying good-bye不要想着说再见
Cuz i want just one love to be enough我只想有一份爱就足够了
And remain in my heart till i die爱在心底直到死去

So call me romantic所以叫我罗曼蒂克(浪漫)
Oh i guess that must be so哦,我猜那肯定会的
Theres something more that you oughta know那儿有更多的我所必须知道的
I'll never leave you我将永远不会离开你
So don't even ask所以不要问
I want a love that will lastForever我想要一份永恒的爱

I want a love that will last我是需要一份永恒的爱
I don't want a just a memory我不想只要一份记忆
Gives me forever爱我到永久
Don't even think about saying good-bye不要想着说再见
Cuz i want just one love to be enough
And remain in my heart till i die

So theres little more that i need所以说我不需要更多
I wanna share all the air you breathe我只想和你共呼吸
I'm not the kinda girl to complicate the past我不是那种抱怨过去的女孩
I want a love that will lastForever我想要一份永恒的爱
I want a love the love that lastAlways我想要一份持久的爱
I just want a love that will last我想要一份可以持续的爱
Want a love that will last想要一份永恒的爱
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
不带后期效果也不错啊,实力派的歌手啊 ,前途无量!

激情
不错不错,楼主继续加油!

激情
再一次, sarah mm太美太销魂了.
这版后期对于我这种不挑的耳朵已经很舒服了= 3=
毕竟唱功>后期anyday!!!!
By its very definition, Glee is about opening yourself up to joy.
http://2006566.5sing.com
http://www.YYFC.com/43636/

天外飞仙

废柴

激情
爪机占…!标记,回家听…

激情
爱是人类的主题,唱出心底的情感!

激情
喜欢这歌的人可真多,呵呵。

激情
听了好几个版本,觉得楼主挺不错~~~~~

激情
喜欢,安安静静,轰轰烈烈,jazz,搂住声音挺好

激情
很不错的 我很想要 你真棒