设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 翻唱miley cyrus--When I look at you   [复制链接]

激情

When I look at you  

每个人都需要鼓舞
Everybody needs inspiration

每个人都需要一个灵魂
Everybody needs a song

优美的旋律,孤独的夜晚
Beautiful melody, when the nights alone

正因为没有保障
Cause there is no guarantee

生活才简单(是的)
That this life is easy (Yeah)

当我的世界在崩溃
When my world is falling apart,

没有光去击破黑暗
when there is no light to break up the dark

当我看到你
That’s when I (I) look at you

波浪泛起的海岸,我再也找不到回家的路
When the waves are flooding the shore and I
can’t find my way home anymore

但当我看到你

我看到你的时候
When I look at you

我看到宽恕,看到真理
I see forgiveness, I see the truth

你爱我就像星星守护着月亮
You love me for who I am like the stars
hold the moon

在它们所属的地方我知道我并不孤单(是的)
Right there where they belong and I know
I’m not alone (Yeah)

当我的世界在崩溃
When my world is falling apart,

没有光去击破黑暗
when there is no light to break up the dark

当我看到你

When the waves are flooding the shore and I
can’t find my way home anymore

但当我看到你
That’s when I

我看到你的时候
(I) look at you

你看起来就像梦境一般出现在我眼前
You appear just like a dream to me

就像万花筒的色彩覆盖着我
Just like a line of school colors that cover me

我所需呼吸的每口空气
All I need every breath that I breathe

难道你不知道你多么美好
(是的,是的)
Don’t you know you’re beautiful
(Yeah, Yeah)

但当我看到你
That’s when I
我看到你的时候
(I) look at you
你看起来就像梦境一般出现在我眼前
You appear just like a dream to me

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
突然发现很多人看帖不评论,不是个好喜欢  赞啊 赞

激情
回复 2# sprinte

谢谢

桃源狐仙

学生

激情
我超级喜欢这首歌,这是你唱的吗,我简直不相信,唱这么好,我还以为是原唱

激情
后期的回声效果好棒!~高音很漂亮!

激情
高音唱的好棒哦~~~~~~~~~美女的声音真好

激情
回复 4# ilooktoyou

呵呵 是我唱的哈~

激情
唱的很好 高音也超棒 希望美女多出歌哦!

激情
回复 8# PhoebeKwok

恩 好的 谢谢!

激情
后期 做的很美!~
楼主的 声音 也很美!~!~
而且 发音 超赞!!!!
高音 吼上去的 部分 也很好诶!~!!!!!