设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[有和声原版伴奏] Allt Jag Vill Ha/reaching For The Stars (和音为原版瑞典语) - Josefine Ridell ( 2010 Sweden少儿歌唱大赛冠军josefine Ridell- Allt Jag Vill Ha-karaoke ) [复制链接]

激情
Junior Eurovision 2010 Karaoke Sweden(1)  jag 我
  har en drom 有一个梦想
  inom mig 在我的心中
  ochag jag vet den kan bli sann 而且知道它可以实现
  jag kan 我能够
  na fram 达成
  har och nu 此地,此刻
  det finns ingenting ivarlden 在这个世界上没有任何事物
  ingenting mer vart an 没有任何事物能够超越
  det jag kanner har idag 超越我此刻感受
  allt jag vill ha, och inget annat 这是我热爱的一切,别无所求
  ingenting kan stanna 不可阻挡
  det vistartar du och jag 是你我所开启的
  allt jag vill ha 我热爱的一切
  oh...ho....
  har 这里
  ar min chans 有我的机遇
  att den fanns 它存在于此
  jog kan knappt tro det ar sant 难以置信这是真的
  jog tar 我取得了
  jar ger 我付出了
  har och nu 此地,此刻
  det finns ingenting ivarlden 在这个世界上没有任何事物
  ingenting mer vart an 没有任何事物能够超越
  det jag kanner har idag 超越我此刻感受
  allt jag vill ha 这是我热爱的一切
  aven om vagen ar lang 尽管路途遥远
  kan inget stoppa mig 但我将势不可挡
  for det star strivet i stjarnorra 因为这已铭刻在星辰之中
  oh...
  aven om vagen ar lang 尽管路途遥远
  sa ar det allt jag vill ha 但那是我想要的一切
  allt jag vill ha, och inget annat 这是我热爱的一切,别无所求
  ingenting kan stanna 不可阻挡
  det vistartar du och jag 是你我所开启的
  allt jag vill ha 我热爱的一切
  oh...ho....
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
居然连这首的都有,太齐全了~

激情
终于找到啦!不容易啊!

激情
终于找到啦!不容易啊!

激情
有伴奏吗!?下载不了。。

激情
有 reaching for the stars - josefine 的伴奏吗请问 急求!

激情
找了好久~~~终于找到了~~~万分感谢!

激情
:hug::hug:喜欢这首歌 有伴奏太好了

激情
很好听的歌,找到伴奏不容易啊